Ochrana osobních údajů – GDPR

Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas společnosti STENO, v.o.s., se sídlem Hůrka 1060, 278 01 Kralupy nad Vltavou, IČ: 26176581, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, vložka A 42762/MSPH (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

– Jméno a příjemní
– Název firmy
– E-mail
– Telefonní číslo
– Adresu

2. Zmíněné osobní údaje je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem poskytnutí plnění ze smlouvy a dále za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran, komunikace s návštěvníkem webu skrze kontaktní formulář či email, který s komunikací souhlasí a analýzy návštěvnosti webových stránek. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší či ukončení komunikace mezi oběma stranami.

3. Před stáhnutím informací z vyplněného kontaktního formuláře je veškerý obsah formuláře vyplněn v serverech společnosti ACTIVE 24, s.r.o. Smluvní podmínky společnosti ACTIVE 24, s.r.o. je možné nalézt zde: https://www.active24.cz/o-spolecnosti/obchodni-podminky. Pokud se rozhodnete vyplnit jakýkoliv kontaktní formulář, je poslán prostřednictvím robota email s vyplněnými informacemi do emailových schránek zuzana.snajdrova@stenovos.cz, michal.mrvik@stenovos.cz, vojtech.mrvik@stenovos.cz, marek.novy@stenovos.cz, josef.novy@stenovos.cz vedených u firmy ACTIVE 24, s.r.o. Podmínky společnosti ACTIVE 24, s.r.o.: https://www.active24.cz/o-spolecnosti/obchodni-podminky

4. Cookies, což jsou malá množství dat, která naše servery posílají vašemu počítači a která umožňují lepší využití našich serverů a přizpůsobení jejich obsahu vašim potřebám.

Cookies používá téměř každá internetová stránka na světě. Cookies zvyšují uživatelskou přívětivost opakovaně navštívené internetové stránky, a proto jsou pro vás užitečné. Pokud pro návštěvu našich internetových stránek použijete stejný počítač a stejný internetový prohlížeč, cookies pomáhají vašemu počítači zapamatovat si navštívené stránky a vaše nastavení stránek.

Prostřednictvím našich webových stránek mohou být ve vašem počítači ukládány také cookies provozovatelů reklamních systémů, které jsou na našich stránkách provozovány. V rámci remarketingu využívá naše společnost také systémy Google. Data z remarketingu používáme výhradně k segmentaci návštěvníků za účelem doručení relevantnějšího reklamního sdělení. Segmenty jsou vytvořeny na základě několika obecných vzorců chování návštěvníků.

Standardní webové prohlížeče (Safari, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookies ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace prosím použijte nápovědu vašeho prohlížeče. Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním standardních cookies ze strany našich serverů.

Cookies nevyužíváme k jiným než čistě technickým účelům, nespojujeme údaje získané díky nim s jakýmikoliv jinými údaji a pracujeme s cookies tak, že neumožňují identifikovat konkrétní osoby.

Existují dočasné cookies a trvalé cookies. Dočasné jsou uloženy ve vašem počítači jen do ukončení prohlížeče. Dočasné cookies umožňují uchovávání informací při přecházení z jedné webové stránky na druhou a odstraňují potřebu opakovaného zadávání některých údajů. Trvalé cookies pomáhají identifikovat váš počítač, jestliže znovu navštívíte náš web, ale neumožňují jakkoliv identifikovat vás osobně. Trvalé cookies umožňují přizpůsobovat naše stránky vašim zájmům, ale nemůžeme jakkoliv identifikovat vás osobně a příslušná data ukládáme zcela anonymizovaně a nespojujeme je s jakýmikoliv jinými daty.

5. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti STENO, v.o.s.

6. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

ACTIVE 24, s.r.o. – (Poskytovatel hostingu): https://www.active24.cz/o-spolecnosti/obchodni-podminky

Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (Google Analytics): https://business.safety.google/adsprocessorterms/

Google Search Console – Ve službě Google Search Console je možné najít některé informace ohledně přístupů na náš web přes vyhledávač Google a z jiných webových stránek. Tato služba nám přímo neposkytuje žádné osobní údaje. Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google LLC lze nalézt zde: https://policies.google.com/privacy?hl=cs, smluvní podmínky společnosti Google LLC zde: https://policies.google.com/terms?hl=cs.

Google ReCaptcha – Kvůli předejití vůči SPAMu používáme také službu Google Recaptcha v2 pro ověření, zda kontaktní formulář vyplňuje opravdu člověk a ne robot. V tomto případě jsou do společnosti Google LLC posílána některá data, která ověří Vaši interaktivitu s webem. Společnost STENO, v.o.s. má pak pouze přístup k diagnostickým datům. Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google LLC lze nalézt zde: https://policies.google.com/privacy?hl=cs, smluvní podmínky společnosti Google LLC zde: https://policies.google.com/terms?hl=cs.

7. Vaše data jsou u nás v bezpečí. Přijali jsme technická opatření, která zajišťují zabezpečení osobních údajů šifrováním přenosu dat pomocí HTTPS protokolu.

8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo: – vzít souhlas kdykoliv zpět, – požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů, – vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, – požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, – podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.

9. Jsme povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu také vaše údaje žádné jiné třetí straně nevydáme. Tyto Zásady ochrany osobních údajů nabývají účinnost 1. 1. 2022.